Op deze pagina komen allerhande links naar sites die vaak familiebanden hebben.
Theater als middel
Dramadocent René Koenegras ziet theater als middel bij uitstek om het zelfvertrouwen en de sociale vaardigheden van leerlingen te versterken. Bij Accent Onderwijsopvang leidt dat tot speelse, humoristische en vaak verrassende lessen.
Erik van Muiswinkel
Een van de eerste optredens van Erik was op onze bruiloft in 1971 met het typetje Bram uit de commune van Paul van Vliet. Daarna zijn veel van zijn typetjes beroemd geworden in Nederland. Maar hij deed en doet nog veel meer. Lees meer via de link.
Zoomagic
Mijn jongste broer is in zijn vrije tijd goochelaar. Kijk maar eens op zijn site...
Bed and Breakfast 't Wüsteland
In Santpoort-zuid vindt u langs de fietsroute "Rondje Haarlem" een zeer geriefelijke Bed and Breakfast.
Vakantie bungalow op Ameland
Mocht met vakantie naar Ameland willen, dan kunt u hier een prettige bungalow huren, het hele jaar door. Ameland is niet alleen fijn in de zomer, maar ook in de andere seizoenen is het er aangenaam toeven. Denk bijvoorbeeld aan
"November Ameland kunstmaand".
Roosendaal Catering.
Woont u in Roosendaal of daar in de buurt en u wilt een buffet of wat hapjes bestellen, dan bent u bij "Roosendaal Catering" aan het juiste adres.
Een smakelijk en voordelig catering adres.
Schilderwerk van Bregtje
Op deze site is zijn een aantal schilderwerken van Bregtje te bewonderen.
Verbouwing van ons huis.
Half december is de verbouwing van ons huis begonnen. In de tuin wordt een slaapkamer en een badkamer gebouwd, zodat we alle woonwensen beganegronds krijgen. Klik op de link om de vorderingen te bekijken.